måndag 13 juli 2009

Stort projekt på gång!

Idag blev jag så otroligt inspirerad av alla fina trädgårds/inrednings/shabbychic-bloggar jag gick in på. Så jag började fundera på att ha ett eget litet ställe där man kan vara och pyssla och dona lite. Har verkligen ingen plats i lägenheten för stora projekt som betong-gjutning och i pappas verkstad är man rädd att vara i vägen. Så kom jag att tänka på mamma och pappas lada........... Finns fyra rum där, kan det finnas nått för mig? Det största utrymmet är fullt med säsongsgrejer som åker in och ut, i det andra står fullt med cyklar och är ändå för litet, det tredje förvaras pelletsen i, men det fjärde, HÖNSHUSET, där är det ju perfekt! Och nu har de ju faktiskt bara en stackars sällskapssjuk höna kvar. Är det inte bäst att den får flytta? Efter att ha lagt fram förslaget för mamma var det grönt ljus. Klart jag fick städa och göra i ordning där! YES! Ett eget utrymme som jag får göra i ordning och fixa hur jag vill med!! Sommarn är räddad.... Jag kommer att lägga upp bilder på hur makeovern går, och bilder och länkar till andra bloggar som inspirerar mig.

Håll till godo! http://the-henhouse-makeover.blogspot.com

3 kommentarer:

  1. Shit va du e pysslig då! Kommer och granskar på tisdag då ;)

    SvaraRadera
  2. Bella, VART tog hönsen vägen då? Läste den andra bloggen och där nämns det inte heller? Ska min ömma moder behöva adoptera en höna eller två? :)

    SvaraRadera
  3. Jo det var såhär att det var ett djur på besök i hönsgården! Inte en höna eller ens en tupp! Det slutade ialla fall med att det bara var en stackars liten höna kvar. Och hon lever och frodas fortfarande. För tillfället bor hon i lekstugan! Vi har INTE käkat upp en endaste lite höna faktiskt! :D

    SvaraRadera