onsdag 28 oktober 2009

Höstpyssel och planering!

Under sensommaren och hösten har jag ägnat lite tid åt naj-tråd. Det är en billig, tjock ståltråd som man kan göra mycket roligt med. Efter att ha varit inne på Rosengårdens inredning blev jag sugen på att försöka göra lika fina kronorsom dom har gjort. Mina är inte lika arbetade än, men det kommer! Jag gjorde också en ängel till min mamma som ska hänga på väggen. Den går också att jobba vidare en del på. Men jag är helnöjd!

I slutet av november ska jag vara med på en julmarknad som hålls är i Rävemåla. Planeringen och produceringen är i full gång och man börjar nästan få lite julkänslor allra redan! Känns lite konstigt, men tiden går ju så himla fort. Min syster ska stå med mig och sälja sina fina stickade sockar och pulsvärmare. Ska försöka lägga upp bilder snart på mina idéer och det som är färdigt. Känns som att jag skulle behöva två höstlov nu, tiden räcker ju inte till!

----------2 kommentarer:

  1. Tack för din fina kommentar hos mig! Jag gjuter för det mesta i Flytbetong/avjämningsmassa. Casco thermolit tror jag att det heter (ska kolla på säcken imorgon) Det är dyrare än finbetongen och det blir en slätare yta som jag föredrar. Om det är något mer du undrar över så hör gärna av dig.

    Ha det bra!

    SvaraRadera
  2. Gud de är sååå fina!! Sätt inte ett för billigt pris på dem bara ;) Vi ska fixa små lappar med din logga som du kan sätta på!

    SvaraRadera